WAT IS RECRUITMENT PROCESS OUTSOURCING?

Het is een vak apart om leerkrachten te houden, leerkrachten te vinden en leerkrachten op te leiden. Door je recruitment proces uit te besteden maak je gebruik van de ervaring, tools en mensen van Brixs. Wij zijn al meer dan 10 jaar specialist in het vinden en verbinden van onderwijsprofessionals.

Wat is RPO?

Hoe werkt RPO?

HOE WERKT RPO?

Vanuit de personeelsbehoefte op korte en langere termijn maken we een plan. We kijken samen naar de huidige wervings aktiviteiten, bemensing, ingezette middelen en processen. Hieruit volgt een wervings strategie. Het kan zijn dat we volledig ontzorgen door het hele proces in te vullen. Of we kiezen voor modules die het proces versterken.

HET LIJKT BIJNA ONMOGELIJK OM JE FORMATIE ROND TE KRIJGEN. TOCH ZIJN WE MET MEER LEERKRACHTEN DAN BANEN IN HET ONDERWIJS.

WIE ZITTEN ACHTER HET SUCCES?

De mensen van Brixs maken RPO in onderwijs tot een succes. Met al onze kennis en ervaring maken we er een feest van. We hebben de processen zo vaak doorlopen dat we de finesses van onderwijs recruitment beheersen. Dat zorgt voor sucessen die we graag samen vieren. Proost!

Feest!

Beproefd recruitment concept

Je eigen recruiter, flexibel inzetbaar

Een ijzersterk werkgeversmerk

Je eigen “werken bij” website

Eigentijdse vacatures in tekst en beeld

Doelgroep gerichte Social Media

Jobmarketing

Creƫren van een Talentpool

Sollicitatie optimalisatie

Contracteren

Pre-boarding en On-boarding

Alles draait om de reis van de leerkracht!

Scholen en besturen waar we al succesvol waren

Contact

Wat kunnen we voor je betekenen?

Of het nu gaat om nieuwschierigheid over wat we doen of om een dringende personeels vraag, wij staan open voor contact. Kies wat voor jou makkelijk is. Mailen bellen WhatsAppen of het contactformulier. We proberen altijd zo snel mogelijk te reageren. We vernemen graag hoe we je van dienst kunnen zijn.

Stuur een bericht