» onderwijs & payroll

Ontwerp zonder titel (47)

» Flexibel inzetten van tijdelijk personeel en zzp-ers

Ontwerp zonder titel (46)

» Geen risico op doorbetaling bij ziekte

Ontwerp zonder titel (43)

» Aangesloten bij ABP pensioenfonds

Ontwerp zonder titel (45)

» 53,5 vakantiedagen

Ontwerp zonder titel (48)

» Laagste prijs garantie

SNEL & EENVOUDIG

Ons online portaal is eenvoudig en overzichtelijk. Binnen enkele clicks kan je een nieuwe medewerker of zzp-er aanmelden. Uren registreren gaat al net zo makkelijk. Als jij akkoord geeft dan ontvangt je medewerker zijn salaris. Je ontvangt dan automatisch de factuur voor gewerkte uren.

SPECIALIST IN ONDERWIJS

Ruim 10 jaar zijn we actief in het onderwijs. We kennen de cao’s, de wensen van onderwijsinstellingen en de wensen van onderwijsprofessionals. Juist daarom sluiten we aan met ABP pensioen en 53,5 vakantiedagen. Alles in één tarief inclusief de BTW en de laagste omreken factor in de markt.

BETROUWBAAR & MAKKELIJK IN GEBRUIK

Samen met onze partner in payrolling verlonen we wekelijks 800 medewerkers. Dat lukt zorgeloos vanwege slimme automatisering, eigen softwareontwikkelaars en een eigen arbodienst. Met ervaring in werkgeverschap, uitzenden en onderwijs is payroll software ontwikkeld die niet alleen betrouwbaar is maar ook nog eens zeer gebruiksvriendelijk. We voldoen aan de voorwaarden van de NBBU en Stichting Normering Arbeid. Onze pensioenen hebben we ondergebracht bij het ABP. Alles tot in de puntjes geregeld voor het onderwijs. Wil je kennis maken met onze gebruiksvriendelijke oplossing? Stuur een berichtje en we nemen contact op.

Bel mij terug

  Download hier onze tarieven

   ONZE TARIEVEN ZIJN 20% LAGER DAN DE CONCURRENT

   We hebben onderzoek gedaan en kunnen met een gerust hart zeggen dat onze tarieven de laagste zijn in de markt. Tot wel 20% goedkoper dan andere payroll bedrijven. Daarbij komt dat we het beste aansluiten op de onderwijs CAO voor PO en VO. Download hier onze tarieven.

   SCHOLEN EN BESTUREN WAAR WE AL SUCCESVOL WAREN

   Contact

   Wat kunnen we voor je betekenen?

   Of het nu gaat om nieuwschierigheid over wat we doen of om een dringende personeels vraag, wij staan open voor contact. Kies wat voor jou makkelijk is. Mailen bellen WhatsAppen of het contactformulier. We proberen altijd zo snel mogelijk te reageren. We vernemen graag hoe we je van dienst kunnen zijn.

   Stuur een bericht