Over BRIXS

RECRUITMENT ADVIESBUREAU MET OORSPRONG IN UITZENDEN

 

Wat in 2010 begon als onderwijs uitzendbureau is tien jaar later ontwikkeld in recruitment adviesbureau in onderwijs. Nieuwe inzichten hebben ons overtuigd dat een rechtstrekse arbeidsverhouding tussen school en leerkracht beter is dan een dure uitzendconstructie. Uitzenden doen we dus niet meer. Alle kennis en ervaring die we opdeden delen we nu met scholen en besturen. We hebben als doel om duurzame arbeidsrelaties tot stand te brengen.

Work hard, play hard

WIE WE ZIJN

Wij houden ervan om hard te werken. Met enthousiasme en doorzettingsvermogen werken we aan recruitment voor onze opdrachtgevers. Samen vieren we onze successen. Wij zijn tevreden als we duurzame abeidsrelaties tot stand brengen tussen school en onderwijsprofessional. 

Alles draait om de reis van de werk zoekende onderwijsprofessional!

Zullen we contact maken?

contact@brixsgroep.nl

070 20 40 150

Brixs Groep BV

Lange Kleiweg 6

Rijswijk

Privacybeleid

Wat kunnen we voor je betekenen?

Of het nu gaat om nieuwschierigheid over wat we doen of om een dringende personeels vraag, wij staan open voor contact. Kies wat voor jou makkelijk is. Mailen bellen WhatsAppen of het contactformulier. We proberen altijd zo snel mogelijk te reageren. We vernemen graag hoe we je van dienst kunnen zijn.

We zijn benieuwd naar je verhaal