WIE ZIET JOUW VACATURE NOG?

Zomaar een vacature plaatsen is zonde van de moeite. De kans dat werkzoekende leerkrachten je vacature onder ogen krijgen is klein. Met Jobmarketing krijg je inzicht in wat wèl en wat niet werkt. Zo kom je precies in beeld bij de onderwijsprofessionals die je voor ogen hebt. Stop met zoeken en start met vinden.

Ben ik in beeld?

WIJ HEBBEN HET AL ERVAREN

We weten heel goed hoe en waar we leerkrachten kunnen vinden. Die kennis delen we graag. Of het nu om een video-vacature gaat, het inzetten van media of multi jobposting, wij hebben het al uitgeprobeerd. Het belangrijkste is dat we resultaten meten. Zo weten waar de meeste reacties, sollicitaties en arbeidsrealties uit voortkomen.

METEN IS WETEN

UIt de ervaring die we hebben kunnen we zeer kosten efficiënt budgetten inzetten. Toch is iedere school en iedere vacature weer uniek. Meten en bijsturen blijft daarom belangrijk. Wij gaan altijd voor het beste resultaat!

Onze online campagnes lopen op:

JAARLIJKS GEPLAATSTE VACATURES DOOR ONDERWIJS INSTELLINGEN

Arbeidsmarkt barometer po, vo en mbo 2020-2021

  • 14109 PO
  • 21398 VO
  • 6427 MBO

ZO KOM JE WÈL IN BEELD

ONDERWIJS PLAATST PER JAAR MEER DAN 40.000 UNIEKE VACATURES ONLINE. HOE WORDT JOUW VACATURE DAN NOG ZICHTBAAR? WANT ALLEEN DAN ONTVANG JE SOLLICITATIES. MET JOBMARKETING VAN BRIXS WEET JE ZEKER DAT JE IN BEELD KOMT BIJ DE ONDERWIJSPROFESSIONALS DIE JIJ ZOEKT.

Met job-marketing wordt jouw vacature wèl gevonden!

Scholen en besturen waar we al succesvol waren

Contact

Wat kunnen we voor je betekenen?

Of het nu gaat om nieuwschierigheid over wat we doen of om een dringende personeels vraag, wij staan open voor contact. Kies wat voor jou makkelijk is. Mailen bellen WhatsAppen of het contactformulier. We proberen altijd zo snel mogelijk te reageren. We vernemen graag hoe we je van dienst kunnen zijn.

Stuur een bericht