Tien jaar ervaring in onderwijs recruitment

RECRUITERS MAKEN HET VERSCHIL

Het grote verschil wat recruiters maken is dat ze volledige focus hebben op het invullen van je vacature. Daarbij gaan ze doortastend te werk. Onze recruiters maken gebruik van het netwerk, kennis en ervaring van Brixs.

 

JE EIGEN RECRUITER WANNEER JIJ HET NODIG HEBT

Wil je anticiperen op een aankomende zwangerschap? Heb je een vacature na de vakantie? Of wil je bouwen aan je eigen talentenpool? Je kan de recruiters van Brixs inschakelen wanneer jij het nodig hebt. Dat kan al vanaf een dagdeel per week.

Duizenden leraren

VIND LEERKRACHTEN

Duizenden leerkrachten en onderwijsprofessionals vonden door Brixs een baan. Daarmee hielpen we vele scholen met tijdelijk en vast personeel. In de ruim 10 jaar die we als arbeidsbemiddelaar werkten hebben we alle finesses van recruitment leren kennen. Van “post and pray” naar proactief naar jobmarketing. Al deze ervaringen delen we nu met scholen en besturen.

WAT KAN JE VAN ONZE RECRUITERS VERWACHTEN?

 

Voor de afgesproken tijd werken we exclusief aan jouw vacatures. Dat doen we niet alleen. Het hele netwerk van Brixs werkt achter de schermen mee. Daarbij gebruiken we beproefde methodes, middelen en gereedschappen.

 

ENTHOUSIAST EN PROACTIEF

 

De recruiters van Brixs zijn proacieve mensen. We zijn gewend om zelf initiatief te nemen en potentiele kandidaten actief te benaderen. Door enthousiasme en overtuigingskracht komen we snel tot persoonlijke afspraken met kandidaten.

Scholen en besturen waar we al succesvol waren

Contact

Wat kunnen we voor je betekenen?

Of het nu gaat om nieuwschierigheid over wat we doen of om een dringende personeels vraag, wij staan open voor contact. Kies wat voor jou makkelijk is. Mailen bellen WhatsAppen of het contactformulier. We proberen altijd zo snel mogelijk te reageren. We vernemen graag hoe we je van dienst kunnen zijn.

Stuur een bericht